Making Moments

Een bedrijfsfilm laten maken als visitekaartje van uw bedrijf

Hieronder een videoproductie voor Bacardi

Bedrijfsfilm
Bedrijfsfilm

Waarom een bedrijfsfilm laten maken onmisbaar is voor elk bedrijf

Een bedrijfsfilm laten maken is onmisbaar voor elk bedrijf. Het biedt een tal van voordelen voor jouw organisatie. Allereerst verhoogt het de naamsbekendheid van je organisatie. Door middel van een bedrijfsvideo kun je op een visuele en aantrekkelijke manier jouw producten en diensten presenteren. Dit geeft potentiële klanten een beter beeld van wat je te bieden hebt en maakt het gemakkelijker om je organisatie te promoten op sociale media.

Een ander voordeel van een bedrijfsvideo is dat het kan helpen bij het aantrekken van nieuwe werknemers. Een video waarin de werksfeer en bedrijfscultuur worden belicht, kan potentiële werknemers aanspreken en overtuigen om bij jouw organisatie te solliciteren.

Daarnaast versterkt een bedrijfsvideo de band met bestaande klanten. Door middel van een video kun je jouw klanten laten zien wie je bent en waar je voor staat. Dit kan de geloofwaardigheid en professionaliteit van je organisatie verhogen en het vertrouwen van jouw klanten vergroten.

Oftewel een bedrijfsvideo laten maken is onmisbaar voor jouw organisatie. Het biedt vele voordelen, zoals het verhogen van de naamsbekendheid, het aantrekken van nieuwe werknemers en het versterken van de band met bestaande klanten. Zorg daarom dat ook jouw organisatie niet achterblijft en laat een bedrijfsvideo maken!

Al onze verschillende videoproducties op een rij

Boodschap
Productieproces
Boodschap

Een krachtige presentatie van uw bedrijf met een bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is een krachtig middel om uw bedrijf te presenteren aan de buitenwereld. Door middel van een bedrijfsvideo kunt u uw producten en diensten op een aantrekkelijke wijze laten zien. Dit kan bijdragen aan het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf en het creëren van een positief imago.

Een ander belangrijk doel van een bedrijfsfilm is het overbrengen van de kernwaarden van uw bedrijf. Hiermee kunt u laten zien waar uw bedrijf voor staat en wat u belangrijk vindt. Dit kan potentiële klanten en partners aanspreken die zich kunnen vinden in deze waarden.

Het laten maken van een bedrijfsfilm kan dus bijdragen aan het aantrekken van nieuwe klanten en partners. Een goede bedrijfsfilm kan ervoor zorgen dat uw bedrijf opvalt tussen de concurrentie en dat potentiële klanten en partners eerder voor uw bedrijf kiezen.

Kortom, een bedrijfsfilm is een waardevol visitekaartje van uw bedrijf. Het kan bijdragen aan de presentatie van uw producten en diensten, het creëren van een positief imago en het overbrengen van de kernwaarden van uw bedrijf. Het laten maken van een professionele bedrijfsfilm kan hierbij een goede investering zijn.

Productieproces

Het productieproces van een bedrijfsfilm

Het productieproces van een bedrijfsfilm kan worden opgedeeld in verschillende stappen. De eerste stap is het schrijven van het script. Hierbij wordt gekeken naar de boodschap die het bedrijf wil overbrengen en hoe dit het beste vertaald kan worden naar beeld en geluid. Vervolgens wordt er een storyboard gemaakt, waarin de verschillende shots en scènes worden uitgetekend. Dit geeft een goed beeld van hoe de bedrijfsvideo eruit gaat zien.

Na het maken van het storyboard worden de opnames gepland en uitgevoerd. Hierbij wordt er rekening gehouden met locaties, acteurs en eventuele benodigde apparatuur. Tijdens de opnames wordt er zoveel mogelijk materiaal verzameld om later te kunnen gebruiken bij de montage en editing.

De derde stap is de montage en editing van de bedrijfsfilm. Hierbij worden de verschillende shots aan elkaar gemonteerd en wordt er gekeken naar de juiste volgorde en timing. Ook wordt er gekeken naar de kwaliteit van het beeld- en geluidsmateriaal.

Vervolgens wordt er geluid en muziek toegevoegd aan de bedrijfsvideo. Dit kan variëren van achtergrondmuziek tot voice-overs en geluidseffecten. Hierdoor krijgt de bedrijfsfilm nog meer sfeer en emotie.

Tot slot worden er aanpassingen en feedback verwerkt. Hierbij wordt er gekeken naar de wensen van het bedrijf en wordt er eventueel nog gesleuteld aan de bedrijfsfilm om deze perfect te maken. Het eindresultaat is een professionele bedrijfsfilm die als visitekaartje kan dienen voor het bedrijf. Wilt u ook een bedrijfsvideo laten maken? Dan is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare en ervaren videoproductiebedrijf dat u kan helpen bij het realiseren van uw wensen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Een videoproductie over textiel recycling voor Spaarne Werkt

Portfolio

Een greep uit onze gemaakte bedrijfsvideo's

Neem contact op voor meer informatie


  Heb je vragen? Bel gerust naar 085-1309283.

  Adres:
  Making Moments
  Waarderweg 54a
  2031 BP Haarlem

  Telefoon: 085-1309283
  Email: hallo@makingmoments.nl

  PARKEREN IS GRATIS!

  Kom je vanaf de Waarderweg vanuit de zuidelijke richting (Ikea) dan sla je na het Pixel Universe gebouw 2x rechtsaf (bij PostNL) en rij je om het gebouw heen om te kunnen parkeren. Of je stelt je navigatie in op Bingerweg 2 Haarlem.