Making Moments

Cameraman huren via Making Moments:
de beste keuze voor jouw project

Hieronder een videoproductie voor Bacardi

camerman/cameravrouw
camerman/cameravrouw

Cameraman inhuren via Making Moments

Een cameraman huren voor je eigen project. Of gewoon een extra crew member nodig? Als je op zoek bent naar een professionele en ervaren cameraman, dan ben je bij Making Moments aan het juiste adres. Wij bieden de mogelijkheid om een cameraman in te huren die beschikt over de nodige kennis en expertise op het gebied van videoproductie. Onze cameramannen weten precies hoe ze jouw project het beste in beeld kunnen brengen en zorgen voor een resultaat waar je trots op kunt zijn.

Bij Making Moments vinden we het belangrijk dat onze service zo flexibel mogelijk is. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om zelf de werktijden en locaties te bepalen. Zo kun je er zeker van zijn dat de cameraman altijd beschikbaar is op het moment dat jij hem nodig hebt.

Naast ervaring en flexibiliteit, bieden wij ook hoogwaardige apparatuur aan. Onze cameramannen werken met de nieuwste camera’s en accessoires, waardoor jouw project er altijd professioneel uitziet. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de technische aspecten van videoproductie.

Making Moments hanteert betaalbare tarieven en een transparante prijsstelling. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten niet alleen tevreden zijn over het eindresultaat, maar ook over de prijs-kwaliteitverhouding.

Met Making Moments haal je een ervaren en professionele cameraman in huis die jouw project tot een succes maakt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Al onze verschillende videoproducties op een rij

Prijzen en mogelijkheden
Werkwijze
Prijzen en mogelijkheden

Prijzen en mogelijkheden voor het boeken van een cameraman

Blok 1: Als je op zoek bent naar een cameraman, is het goed om te weten wat de prijzen en mogelijkheden zijn. Het uurtarief van een cameraman kan verschillen, afhankelijk van de ervaring en expertise van de persoon. Bij Making Moments kun je een cameraman boeken voor een dagdeel of hele dag.

Naast het uurtarief moet je ook rekening houden met extra kosten voor apparatuur. Denk hierbij aan camera’s, lenzen, microfoons en verlichting. Ook reiskosten en eventuele overnachtingskosten kunnen in rekening worden gebracht als de cameraman van ver moet komen.

Bij Making Moments hebben we verschillende soorten camera’s beschikbaar, waaronder professionele cinema camera’s. Hierdoor kunnen we de juiste camera selecteren die past bij jouw project en budget. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een tweede cameraman in te huren voor nog meer creatieve mogelijkheden.

Al met al biedt Making Moments een complete service tegen een eerlijke prijs. Onze ervaren cameramannen zorgen voor mooie beelden en ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste opties voor jouw project.

Werkwijze

Van intakegesprek tot eindresultaat: ons proces voor het inhuren van een cameraman

Werkwijze en planning

Als je een cameraman wilt inhuren via Making Moments, doorloop je samen met ons een aantal stappen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldoet aan jouw wensen. Het begint allemaal met een intakegesprek waarin we jouw project bespreken. Hierbij komen onder andere de doelstellingen en het gewenste resultaat aan bod.

Benodigde apparatuur en draaiboek

Op basis van het intakegesprek bepalen we welke apparatuur we nodig hebben om jouw project tot een succes te maken. Hierbij kijken we naar de setting waarin gefilmd wordt en wat voor soort beelden jij graag wilt zien. Daarnaast stellen we een draaiboek op. Dit is een plan waarin staat beschreven welke shots er gemaakt moeten worden en hoe deze gemonteerd moeten worden.

Afspraken maken over de planning

Nadat we de benodigde apparatuur hebben bepaald en het draaiboek is opgesteld, maken we afspraken over de planning. Hierbij houden we rekening met jouw agenda en eventuele deadlines. We zorgen er altijd voor dat we ruim op tijd klaar zijn, zodat je het eindresultaat op tijd binnen hebt.

Op locatie filmen volgens het draaiboek

Op de afgesproken dag(en) gaan we op locatie filmen volgens het draaiboek. Onze cameraman zorgt ervoor dat alles in beeld wordt gebracht zoals afgesproken. Tijdens het filmen houden we rekening met eventuele wijzigingen in het draaiboek en passen we deze aan waar nodig.

Montage en nabewerking

Na het filmen begint het echte werk. We gaan aan de slag met de montage en nabewerking van het materiaal. Hierbij houden we rekening met jouw wensen en zorgen we ervoor dat het eindresultaat voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Als alles klaar is, leveren we het eindresultaat aan jou op.

Een videoproductie over textiel recycling voor Spaarne Werkt

Portfolio

Een greep uit onze gemaakte videoproducties

Neem contact op voor meer informatie


  Heb je vragen? Bel gerust naar 085-1309283.

  Adres:
  Making Moments
  Waarderweg 54a
  2031 BP Haarlem

  Telefoon: 085-1309283
  Email: hallo@makingmoments.nl

  PARKEREN IS GRATIS!

  Kom je vanaf de Waarderweg vanuit de zuidelijke richting (Ikea) dan sla je na het Pixel Universe gebouw 2x rechtsaf (bij PostNL) en rij je om het gebouw heen om te kunnen parkeren. Of je stelt je navigatie in op Bingerweg 2 Haarlem.