Making Moments

Social Video: De kracht van video op social media

Hieronder een videoproductie voor Bacardi

Videoproductie
Videoproductie

Social media video laten maken bij Making Moments

Een social video laten maken door Making Moments kan je helpen met het bereiken van verschillende doelen. Een goed geproduceerde video voor social media kan bijdragen aan de versterking van de merkidentiteit en vergroting van de naamsbekendheid. Het kan zorgen voor meer zichtbaarheid en interactie met je doelgroep, wat bijdraagt aan de verbetering van de vindbaarheid van je bedrijf op social media.

Een social video kan niet alleen bijdragen aan de verbetering van de vindbaarheid en interactie op social media, maar ook helpen bij het stimuleren van de verkoop en versterking van de klantrelatie. Door het delen van waardevolle informatie en inspirerende beelden kun je het vertrouwen van potentiële klanten winnen en bestaande klanten aan je binden. Het is dus een krachtig middel om je doelen te bereiken op social media.

Kortom, Making Moments kan je helpen bij het creëren van een social video die past bij jouw doelen en doelgroep, en daarmee bijdragen aan de versterking van je merkidentiteit, vergroting van je naamsbekendheid, verbetering van de vindbaarheid, stimulering van de verkoop en versterking van de klantrelatie.

Al onze verschillende videoproducties op een rij

Verschillende soorten
Social media
Verschillende soorten

Verschillende soorten social video's

Er zijn verschillende soorten social video’s die je kunt inzetten op social media. Een populaire vorm van social video’s zijn stories. Deze korte video’s zijn vaak maar enkele seconden tot een minuut lang en worden vertoond als tijdelijke content op Instagram, Snapchat en Facebook. Stories kunnen gebruikt worden om een kijkje achter de schermen te geven of om een product of dienst te promoten.

Een andere veelgebruikte vorm van social video’s zijn productvideo’s. Deze video’s laten het product vanuit verschillende hoeken zien en tonen hoe het werkt. Productvideo’s zijn ideaal om te gebruiken op e-commerce websites of op social media kanalen zoals YouTube en Instagram.

How-to video’s zijn ook een populaire vorm van social video’s. In deze video’s wordt stap voor stap uitgelegd hoe iets moet worden gedaan. Dit kan bijvoorbeeld een instructievideo zijn over het gebruik van een product of een tutorial over een bepaalde techniek. How-to video’s zijn ideaal om te delen op YouTube, Instagram en Facebook.

Tot slot zijn interviews ook een goede vorm van social video’s. In deze video’s worden experts of klanten geïnterviewd over een bepaald onderwerp. Interviews kunnen gebruikt worden om de expertise van een bedrijf te laten zien of om klanten te laten vertellen over hun ervaringen met een product of dienst.

Bedenk welke vorm van social video het beste bij jouw doelgroep en boodschap past en zet deze krachtige tool in om je bereik op social media te vergroten.

Wil je een social video laten maken? Dan ben je bij Making Moments op de juiste plek. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Social media

De kracht van social video voor uw bedrijf

De groeiende populariteit van social video is een trend die zich de afgelopen jaren steeds verder heeft ontwikkeld. Dit is voornamelijk te danken aan de toename van het gebruik van social media. Mensen zijn tegenwoordig meer dan ooit tevoren online en daardoor is er ook meer vraag naar videocontent voor social media. Hierdoor is er ook een toename van de kwaliteit van videocontent. Bedrijven en individuen die een social video laten maken, willen immers opvallen tussen de massa en daarom wordt er steeds meer geïnvesteerd in de productie van hoogwaardige video’s. Deze video’s zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar hebben ook een hogere betrokkenheid van gebruikers bij videocontent tot gevolg. Het is namelijk bewezen dat mensen langer blijven hangen op een pagina waar een video wordt getoond dan op een pagina zonder video. Kortom, de groeiende populariteit van social video is vooral te danken aan de toenemende vraag naar video voor social media, de stijgende kwaliteit van videocontent en de grotere betrokkenheid van gebruikers bij videocontent. Als bedrijf of individu kun je daarom eigenlijk niet meer achterblijven en is het tijd om serieus na te denken over het produceren van een social video.

Een videoproductie over textiel recycling voor Spaarne Werkt

Portfolio

Een greep uit onze gemaakte videoproducties

Neem contact op voor meer informatie


  Heb je vragen? Bel gerust naar 085-1309283.

  Adres:
  Making Moments
  Waarderweg 54a
  2031 BP Haarlem

  Telefoon: 085-1309283
  Email: hallo@makingmoments.nl

  PARKEREN IS GRATIS!

  Kom je vanaf de Waarderweg vanuit de zuidelijke richting (Ikea) dan sla je na het Pixel Universe gebouw 2x rechtsaf (bij PostNL) en rij je om het gebouw heen om te kunnen parkeren. Of je stelt je navigatie in op Bingerweg 2 Haarlem.