Making Moments

Making Moments
een professioneel videoproductiebedrijf haarlem

Hieronder een videoproductie voor Bacardi

Videoproductie
Videoproductie

Een videoproductie van Haarlemse) makelij

Making Moments is videoproductiebedrijf in Haarlem en biedt een breed scala aan diensten aan om uw bedrijf of evenement op een professionele manier vast te leggen. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van bedrijfsfilms, promotiefilms, productvideo’s, social video’s en eventregistraties.

Bedrijfsfilms zijn een effectieve manier om uw bedrijf te presenteren aan potentiële klanten. Onze ervaren filmmakers weten hoe ze uw bedrijf op een creatieve en overtuigende manier kunnen vastleggen. Een bedrijfsfilm kan bijvoorbeeld uw bedrijfscultuur laten zien, uw werknemers in actie tonen en uw producten of diensten presenteren.

Promotiefilms zijn perfect voor het promoten van uw bedrijf, product of dienst. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap duidelijk en aantrekkelijk wordt gepresenteerd aan uw doelgroep. Een promotiefilm kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor social media-campagnes, online advertenties of als onderdeel van een presentatie.

Productvideo’s zijn een geweldige manier om uw producten te presenteren aan potentiële klanten. Onze filmmakers weten hoe ze uw product op de beste manier kunnen vastleggen en presenteren. Een productvideo kan bijvoorbeeld uw product in actie tonen, de voordelen benadrukken en uw doelgroep inspireren om het product te kopen.

Eventregistratie is een belangrijk onderdeel van ons dienstenaanbod. Wij leggen uw evenement vast op een professionele en creatieve manier, zodat u de herinneringen aan uw evenement voor altijd kunt koesteren. Een eventregistratie kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor aftermovies, terugblikken op social media en als marketingmateriaal voor toekomstige evenementen.

Kortom, ons videoproductiebedrijf in Haarlem biedt talloze mogelijkheden om uw bedrijf of evenement vast te leggen op een professionele manier. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of om een offerte aan te vragen.

Al onze verschillende videoproducties op een rij

Soorten videoproducties
Soorten videoproducties

Verschillende soorten videoproducties bij Making Moments

Het videoproductiebedrijf in Haarlem werkt voor verschillende soorten klanten. Deze klanten kunnen onderverdeeld worden in bedrijven, overheidsinstanties, evenementenorganisatoren, non-profitorganisaties en particulieren.

Het videoproductiebedrijf in Haarlem werkt voor bedrijven die een professionele video willen laten maken om hun producten of diensten te promoten. Dit kan variëren van kleine lokale bedrijven tot grote internationale ondernemingen.

Ook overheidsinstanties behoren tot de klantenkring van het videoproductiebedrijf in Haarlem. Zij kunnen bijvoorbeeld een video willen laten maken om een campagne te lanceren of om een boodschap over te brengen aan burgers.

Het videoproductiebedrijf in Haarlem kan ook ingeschakeld worden door evenementenorganisatoren die een aftermovie willen laten maken van een festival, concert of ander evenement. Zo kunnen zij de sfeer van het evenement vastleggen en deze later gebruiken voor promotiedoeleinden.

Non-profitorganisaties zijn ook een belangrijke doelgroep van het videoproductiebedrijf in Haarlem. Zij kunnen bijvoorbeeld een video willen laten maken om hun missie en visie op een aansprekende manier over te brengen aan donateurs en andere belanghebbenden.

Tot slot kunnen ook particulieren bij het videoproductiebedrijf in Haarlem terecht. Bijvoorbeeld voor het laten maken van een persoonlijke videoboodschap of een video van hun bruiloft.

Ongeacht de doelgroep, het videoproductiebedrijf in Haarlem zorgt altijd voor een professionele en kwalitatieve video die past bij de wensen en behoeften van de klant.

Een videoproductie over textiel recycling voor Spaarne Werkt

Portfolio

Een greep uit onze gemaakte videoproducties

Neem contact op voor meer informatie


  Heb je vragen? Bel gerust naar 085-1309283.

  Adres:
  Making Moments
  Waarderweg 54a
  2031 BP Haarlem

  Telefoon: 085-1309283
  Email: hallo@makingmoments.nl

  PARKEREN IS GRATIS!

  Kom je vanaf de Waarderweg vanuit de zuidelijke richting (Ikea) dan sla je na het Pixel Universe gebouw 2x rechtsaf (bij PostNL) en rij je om het gebouw heen om te kunnen parkeren. Of je stelt je navigatie in op Bingerweg 2 Haarlem.